اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان رسمی وپیمانی

براساس مصوبه مورخ 3/8/93 کمیته آموزش و توانمندسازی دانشگاه درنظر است برای کلیه کارکنان رسمی و پیمانی شاغل دانشگاه آزمون دوره های آموزشی بهبود مدیریت با عناوین و ساعات تعیین شده در لیست پیوست به صورت غیرحضوری برگزارگردد،

باعنایت به اینکه براساس مصوبه مورخ 3/8/93 کمیته آموزش وتوانمندسازی دانشگاه درنظراست برای کلیه کارکنان رسمی وپیمانی شاغل دانشگاه آزمون دوره های آموزشی بهبود مدیریت باعناوین و ساعات تعیین شده در فرم ثبت نام پیوستی به صورت غیرحضوری برگزارگردد، لذا کلیه داوطلبین ( گروه هدف تعیین شده مربوطه درجدول فرم پیوست) درصورت تمایل به شرکت دردوره های فوق ، جهت دریافت اطلاعات ثبت نام اینجا کلیک کنید. جهت دریافت جزوه آموزشی نقش سرپرستان درسازمانها اینجا کلیک کنید. جهت دریافت سوالات نقش سرپرستان درسازمانها اینجا کلیک کنید. جهت دریافت جزوه آموزشی مبانی مدیریت دانش اینجا کلیک کنید. جهت دریافت سوالات مبانی مدیریت دانش اینجا کلیک کنید. جهت دریافت سوالات برنامه های کار و تخصیص مشاغل اینجا کلیک کنید.