جذب نیروی شرکتی برای مرکز اورژانس115

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل در نظر دارد برای تامین نیرو درمرکز اورژانس115و پایگاه های اورژانس تحت پوشش، تعدادی نیروی شرکتی جذب نماید.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل درنظر دارد برای تامین نیرو درمرکز اورژانس115 و پایگاه های اورژانس تحت پوشش، تعدادی  نیروی شرکتی جذب نماید، لذا از متقاضیان با داشتن شرایط عمومی  و اختصاصی  بشرح ذیل جهت انجام آزمون و مصاحبه حضوری ثبت نام بعمل می آید.

شرایط اختصاصی:

1- داشتن سلامت کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن، واگیر و صعب العلاج مانند دیابت، فشارخون، آسم، نارسایی کلیه، بیماریهای پیشرفته قلبی و مانند اینها

2- نداشتن صرع و هرگونه بیماریهای اعصاب و روان

3- نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلتی بخصوص اندام ها ( که مغایر با توان فیزیکی پرسنل در ارائه خدمت طبق شرح وظایف سازمانی باشد.)

4- داشتن قدرت تکلم طبیعی زبان (نداشتن لکنت زبان)

5- داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل

6- مدرک کارشناسی در رشته های کارشناسی هوشبری- کارشناسی پرستاری- ترجیحاً دارای کارشناسی فوریت های پزشکی

7- دارای قد 165 سانتی متر و بالاتر

8- دارای شاخص توده بدنی BMIد(Index Body Mass)  کمتر از 30 و بیشتر از 19

تذکر: اندازه گیری قد و BMI اولین مرحله از مصاحبه می باشد و در صورتی که داوطلب هریک از شرایط را احراز ننماید، از انجام سایر مراحل مصاحبه ( تست آمادگی جسمانی، آزمایشات پاراکلینیکی و... ) باز می ماند.

9- دارای گواهینامه رانندگی با آمبولانس ( ب2) یا پایه دوم

10- داشتن آمادگی جسمانی و مهارت های بدنی برای امداد رسانی سریع و صحیح.

مدارک مورد نیاز:

- کپی شناسنامه( تمام صفحات) بهمراه اصل شناسنامه

- کپی کارت ملی بهمراه اصل کارت ملی

- کپی کارت پایان خدمت بهمراه اصل کارت

- کپی مدرک تحصیلی بهمراه اصل مدرک

- پوشه کاغذی بهمراه گیره پوشه

- کپی گواهینامه رانندگی با آمبولانس ( ب2) یا پایه دوم بهمراه اصل گواهینامه

ضمنا مهلت ثبت نام از تاریخ 26/9/96 تا تاریخ 3/10/96 (به غیر از روزهای پنج شنبه و جمعه) از ساعت 9 الی 12 ظهر می باشد.