انتصاب سرپرست مدیریت توسعه سازمان ومنابع انسانی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکترمحمود حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه دکتر کوروش ابراهیم نژاد گرجی به عنوان سرپرست مدیریت توسعه سازمان ومنابع انسانی...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، طی حکمی از سوی دکترمحمود حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه دکتر کوروش ابراهیم نژاد گرجی به عنوان سرپرست مدیریت توسعه سازمان ومنابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بابل منصوب شد. متن حکم بدین شرح می باشد. جناب آقای دکتر کوروش ابراهیم نژاد گرجی عضو محترم هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی با سلام نظر به تعهد،شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی،به موجب این ابلاغ علاوه بر وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت"سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه " منصوب می گردید، تا با رعایت جوانب شرعی و قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمایید. امید است با توجه به حسن تدبیر و به کار گرفتن تمامی ظرفیتها و تعامل مناسب با سایر مدیریت های معاونت توسعه در انجام امورات موفق و موید باشید. توفیق شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه از درگاه ایزد منان خواستارم.