پیام تبریک معاون محترم توسعه دانشگاه بمناسبت آغاز سال نو

دکتر محمود حاجی احمدی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل در پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفتند. متن پیام بدین شرح می باشد: در آستانه فرا رسیدن "عید نوروز باستانی" و طمطراق پیک بهاران و آغاز سال نو تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم شما و خانواده محترمتان داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی ، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را آرزومندیم. ضمنا، از زحمات و تلاشهای بیدریغ شما در راستای امورات محوله در سالجاری صمیمانه تقدیر و تشکر بعمل می آید و امید آن داریم با تداوم هرچه بیشتر آن درسال آتی، درتحقق اهداف سازمانی موفق و موید باشید.