دبیر اولین همایش منطقه ای پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت

دکتر حاجی احمدی دبیرهمایش منطقه ای و دومین همایش دانشگاهی در حوزه های اداری مالی نظام سلامت ضمن خیرمقدم به مهمانان اهداف ویژه همایش را احصاء پژوهش های انجام شده ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر حاجی احمدی دبیرهمایش  منطقه ای و دومین همایش دانشگاهی در حوزه های اداری مالی نظام سلامت  ضمن خیرمقدم به مهمانان اهداف ویژه همایش را احصاء پژوهش های انجام شده درحوزه های اداری مالی دانشگاه ( به شکل چکیده مقاله کامل)،توانمندسازی کارکنان غیر هیات علمی برای انجام پژوهش های کاربردی درحوزه های اجرایی،استفاده بهینه ازداده های حاصل ازنظام ثبتی موجود درحوزه های اجرایی دانست .دکتر حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ،استراتژی های منتخب  این همایش را توسعه ارتباطات بین دانشگاهی،توسعه ارتباطات داخل دانشگاهی،فراخوان دریافت خلاصه مقالات ودرمرحله دریافت مقاله کامل ،آموزش حضوری مدیران وکارشناسان دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی ،آموزش وراهنمایی انفرادی  نویسنده مسئول مقالات ،انتشار دستاوردهای پژوهشی احصاء شده به شکل سخنرانی پوستر وچاپ درکتابچه خلاصه مقالات بیان کرد.وی فعالیت عمده این همایش را  اینطور بیان کرد، (راه اندازی دبیرخانه همایش،مکاتبات وهماهنگی با دفاتر معاونت توسعه مدیریت ومنابع وزارت متبوع ،مکاتبات ، مذاکره وهماهنگی با معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور،برگزاری اولین جلسه مشورتی دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در اسفند ماه 93   ،فعال نمودن کمیته های علمی واجرایی ،طراحی ، چاپ وتوزیع پوسترهمایش وراه اندازی وب سایت همایش،جلب مشارکت واحدهای داخل دانشگاهی،برگزاری 11 کارگاه یکروزه چکیده نویسی ،برگزاری دوجلسه هماهنگی ومشورتی بین دانشگاهی  کمیته علمی واجرایی دانشگاهی دراردیبهشت وتیرماه94)  دبیر این همایش با اشاره به اینکه ،با مشارکت اعضای محترم کمیته علمی واجرایی وسایر همکاران دانشگا ههای علوم پزشکی کشور وپیگیری های مستمر دبیرخانه همایش 462 چکیده مقاله ازطریق وب سایت به دبیرخانه همایش ارسال شد که :60 مقاله به دلیل خارج ازمحورهای همایش با ناقص بودن برگشت داده شد 402 مقاله جهت داوری بین داوران محترمتوزیع شد .هرمقاله توسط سه داور ارزیابی شدومیانگین ارزیابی سه داور ملاک عمل قرارگرفت.داوران هرکدام از402 مقاله ارزیابی شده خارج از دانشگاه ارسال کننده بوده اند .با توجه به اینکه نتایج داوری به صورت کمی بین صفر تا 50 اعلام ومیانگین ارزیابی سه داور محاسبه گردید، پایین ترین میانگین کسب شده مقالات 7 وبالاترین میانگین 5/41 بودوهمچنین92 مقاله با نمره کمتر از20 رد شد 247 مقاله با میانگین نمره بین 20 تا 34 صرفا برای چاپ درکتابچه خلاصه مقالات پذیرش شدند63 مقاله با نمره 34 وبالاتر با اعلام دریافت مقاله کامل جهت تعیین سخنرانی وپوستر برای داوری مجدد انتخاب گردیدند.