همایش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت مفید وارزشمند خواهد بود

دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و رییس همایش منطقه ای ودانشگاهی پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت ضمن خیر مقدم به اعضاء محترم...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و رییس همایش منطقه ای ودانشگاهی پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت ضمن خیر مقدم به اعضاء محترم حاضر درهمایش بزرگ اداری ومالی دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور با اشاره به اینکه همایش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت مفید وارزشمند خواهد بود. بحث مدیریت مالی واداری دانشگاه ها توجه وافی و کافی به امر پژوهش و اینکه یک همدلی و همزبانی در مجموعه ایجاد بشود برای ارتقای ارائه خدمات و به خصوص کاهش هزینه و بهره وری وبهره برداری بیشتر کار خیلی خوبی صورت نگرفته بود . خوشبختانه همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل در شهریور سال گذشته همایش داخل دانشگاهی را برگزار کردند . بسیار مفید بوده واین را گسترش دادند به دانشگاه علوم پزشکی قطب شمال کشور (دانشگاه گیلان، مازندران ،بابل، سمنان، شاهرود، گلستان)که استقبال خیلی خوب شده وخوشبختانه مقالات خوبی آمده است وامیدواریم حاصل این مقالات یک ارتقاء وجهش خوبی در همکاران در سطوح مدیریت و منابع انسانی وبه خصوص در امور اداری ومالی ایجاد کند تادر همه ی ابعاد سلامت بتوانیم کار بهتری انجام بدهیم دکتر ربیعی در پایان از همه مدیران وکارشناسان وزارت متبوع و ازهمه همکاران معاونت توسعه ومنابع دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت برگزاری این همایش تقدیر وتشکر نمودند.