اولین همایش منطقه ای پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت

اولین همایش منطقه ای ودومین همایش دانشگاهی پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی بابل ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اولین همایش منطقه ای ودومین همایش دانشگاهی پژوهش در حوزه های اداری مالی نظام سلامت با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی بابل ، مازندران،گیلان ،گلستان،سمنان ،شاهرود و با همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر شاد نوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان ،سرکار خانم رمضانیان رئیس گروه مطالعات و اقتصاد سلامت دفتر بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت ،اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل وجمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد .