تبیین موافقتنامه 94

در مورخ 5/3/94 ساعت 9 صبح جلسه ای به عنوان تبیین تفاهم‌نامه اعتبارات هزینه ای و درآمد اختصاصی سال 94 با واحد های تابعه دانشگاه توسط مدیریت برنامه‌ریزی و بودجه و پایش عملکرد در سالن همایش معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع و مدیر محترم مالی دانشگاه و عاملین واحدها برگزار گردید. در ابتدا جناب آقای دکتر محمود حاجی احمدی، معاون محترم توسعه نکاتی در مورد همکاری واحدهای تابعه به منظور تکمیل فرم‌های تفاهم‌نامه در موعد مقرر و ملزم شدن آنها به رعایت انضباط مالی و ارائه عملکرد اعتبارات تخصیص یافته و اطلاعات خواسته شده در خصوص مالی ، پرسنلی و سایر موارد به مدیریت و برنامه‌ریزی و بودجه و پایش عملکرد متذکر شدند. در ادامه مدیر محترم بودجه جناب آقای محمد رضا محسنی نکاتی با توجه به اهداف و رویکرد بودجه و ضوابط مالی سال 94 که در دست تهیه می باشد ، قرائت نمودند و این جلسه با بررسی فرم تفاهم‌نامه و توضیحات لازم و پاسخ به سؤالات عاملین واحدها در همین خصوص از طرف کارشناسان بودجه داده شد. این جلسه در ساعت 11 ظهر با ذکر صلوات پایان یافت.