اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان رسمی وپیمانی، صرفا شاغلین رسته های اداری ومالی

درنظراست برای کلیه کارکنان رسمی وپیمانی شاغل دررشته های شغلی رسته اداری ومالی دانشگاه آزمون دوره های آموزشی باعناوین وساعات تعیین شده در لیست ثبت نامی پیوست به صورت غیرحضوری برگزار گردد.

باعنایت به اینکه درنظراست برای کلیه کارکنان رسمی وپیمانی شاغل دررشته های شغلی رسته اداری ومالی دانشگاه آزمون دوره های آموزشی باعناوین وساعات تعیین شده در لیست ثبت نامی پیوست، به صورت غیرحضوری برگزار گردد. لذا جهت دریافت اطلاعات ثبت نام اینجا کلیک کنید. جهت دریافت جزوه آموزشی اهمیت وضرورت کارآفرینی اینجا کلیک کنید. جهت دریافت نمونه سوالات اهمیت وضرورت کارآفرینی اینجا کلیک کنید. جهت دریافت جزوه آموزشی اخلاق اداری ومناسبات انسانی اینجا کلیک کنید. جهت دریافت مونه سوالات اخلاق اداری ومناسبات انسانی اینجا کلیک کنید. جهت دریافت جزوه آموزشی چابکی سازمانی اینجا کلیک کنید. جهت دریافت مونه سوالات چابکی سازمانی اینجا کلیک کنید.