انتصاب مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه

دکتر محمود حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، طی حکمی جناب آقای احمد غلام نیاء روشن را بعنوان مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه منصوب نمودند.

طی حکمی از دکتر محمود حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، جناب آقای احمد غلام نیاء روشن بعنوان مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بابل منصوب گردیدند، دراین ابلاغ آمده است؛ "جناب آقای احمد غلام نیاء روشن نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه منصوب می گردید، تا با رعایت جوانب شرعی و قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمایید. امید است با توجه به حسن تدبیر و به کار گرفتن تمامی ظرفیتها در انجام امورات موفق و موید باشید. توفیق شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه از درگاه ایزد منان خواستارم. "