برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز جمعه 26/3/91

آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز جمعه 26/3/91 در صحت و سلامت کامل برگزار شد . مدیر منابع انسانی دانشگاه گفت : آزمون استخدامی روز جمعه 26/3/91 دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور ناظرینی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و استانداری استان مازندران رأس ساعت 9 صبح بصورت همزمان با سایر دانشگاهها آغاز و به مدت یک ساعت و چهل و پنج دقیقه یعنی رأس ساعت 45/10 خاتمه یافت . -این آزمون از ضریب اطمینان بالایی برخوردار بوده که کلیه مراحل حفاظتی و امنیتی آزمون با همکاری تنگاتنگ گزینش و حراست دانشگاه بحمد و قوه الهی به نحو احسن برگزار گردید . ایشان افزودند : از نظر تعداد مجوز در این آزمون دانشگاه بابل با دریافت 690 مجوز استخدام بیشترین مجوز استخدام را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور داشته و همچنین بزرگترین جذب نیرو را از تأسیس دانشگاه تاکنون داشته است . آقای علیزاده اضافه کرد : در این آزمون 1450 نفر ثبت نام قطعی داشتیم که از این تعداد 128 مرد و 1322 زن بودند. -تصحیح اوراق به محض دریافت کلید آزمون از سوی وزارت بهداشت شروع خواهد شد که پس از هماهنگی با استانداری و وزارت بهداشت و تطبیق صحت اطلاعات داده شده از سوی داوطلبین توسط کارگزینی دانشگاه ، از طریق سایت دانشگاه به آدرس www.mubabol.ac.ir اعلام خواهد شد . وی در خاتمه اظهار امیدواری کرد با جذب این تعداد از نیروهای تخصصی در مرکز آموزشی و درمانی آیت اله روحانی ، مرکز مذکور بتواند بهتر از گذشته نسبت به ارائه خدمات به مردمان شریف شهرستان بابل و غرب استان اقدام کند .