افتخار آفرینی تیم منتخب شطرنج بانوان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان تیم برتر استان در مسابقات قهرمانی کشور- اصفهان (۲۵_۲۸ مهر)

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دراین سری ازمسابقات تیم منتخب دانشگاه با حضور خانم ها: سمانه حسین زاده (بازیکن)، سمیه حسین زاده(بازیکن)، ملیحه مجردی(بازیکن)، شیرین حاتمی(بازیکن و سرپرست) و آقای افشین ذاکری (مربی) موفق به کسب مقام ششم تیمی از بین ۱۷ استان شرکت کننده، مقام سوم مسابقات برق آسا وهمچنین مقام سوم میز مسابقات گردید.
همچنین آقای مهندس افشین ذاکری از مربیان مطرح کشور به عنوان رئیس هیات شطرنج کارگری شهرستان بابل وخانم مهندس شیرین حاتمی بعنوان نائب رئیس هیات شطرنج کارگری شهرستان بابل منصوب شدند.
کسب این موفقیتها را حضور عموم دانشگاهیان محترم، تبریک عرض می نماییم.