قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی سال 1398 دانشگاه علوم پزشکی بابل

****

(قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی سال 1398 دانشگاه علوم پزشکی بابل)

مطابق آگهی اعلام نتایج آزمون منتشره در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به تاریخ 98/12/25 بدین وسیله به اطلاع پذیرفته شدگان مذکور میرساند ، جهت انجام مراحل بعدی فرآیند استخدام و بکارگیری می بایست از تاریخ 98/12/26  تا ساعت 11 صبح روز سه شنبه مورخ 98/12/27 با بهمراه داشتن مدارک ذیل به هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بابل مراجعه نمایند:
1-فرم تکمیل شده مشخصات فردی و پرینت آن جهت ارائه به هسته گزینش دانشگاه ( جهت دریافت فرم خام بصورت PDF  اینجا کلیک کنید)
2-سه قطعه عکس
3-اصل شناسنامه + کپی کلیه صفحات
4-اصل کارت ملی + کپی دوطرف کارت
5-اصل کارت پایان خدمت (برای آقایان)
6-گواهی پایان طرح
7-آخرین مدرک تحصیلی با ذکر معدل
8-درصورت عضویت در بسیج و نهادهای اجتماعی (هلال احمر و ...) ارائه گواهی مربوطه
9-گواهی مدارک ایثارگری (خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و اعضای نیروی مقاومت بسیج و ...)

***ضمناً پس از مراجعه به هسته گزینش و تکمیل فرم های مربوطه با بهمراه داشتن کارنامه قبولی جدید و نهایی آزمون به معاونت توسعه دانشگاه جهت انجام سایر مراحل و صدور ابلاغ استخدامی مراجعه نمایند.

تذکر مهم:

باتوجه به شرایط اضطراری و بحران ایجاد شده در مراکز درمانی دانشگاه و با عنایت به نامه شماره 10767/209/د مورخ 98/12/25 معاون محترم توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت متبوع، درخصوص بکارگیری فوری و اضطراری پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی سال 98 در قالب پیمانی 89 روزه، بدیهی است عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ  های ذکر شده به منزله انصراف از فرآیند استخدام بوده و دستگاه مجاز خواهد بود نسبت به معرفی فرد جایگزین اقدام نماید.