فهرست

پیام قدردانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ایمان جهانیان از تلاشهای ارزشمند پرسنل خدوم کلیه واحدهای تابعه دانشگاه در طول سال ۹۷ و تبریک حلول سال نو

دکتر ایمان جهانیان معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، طی پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفتند. متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم اله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب و احترام حضور کلیه پرسنل ارجمند دانشگاه، فرارسیدن نوروز ۱۳۹۸ را محضر کلیه سروران تبریک و شاد باش می گویم.
انشااله سالی که در پیش رو داریم، سالی توام با موفقیت و خبرهای خوش برای همه عزیزان باشد.
لازم میدانم که از زحمات بی شائبه کلیه پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی بابل در کلیه واحدهای تابعه در طول سال ۱۳۹۷ مراتب تقدیر و سپاس خود را اعلام نمایم، که تحت رهنمودهای ارزشمند ریاست محترم دانشگاه و با حمایت های معاونین محترم، روسای محترم دانشکده ها و روسای محترم مراکز آموزشی درمانی به ایفای نقش پرداختند.
امیدوارم سال ۱۳۹۸ سالی توام با موفقیت، بهروزی، سلامتی و شادکامی برای همه عزیزان باشد.