دومین جلسه مدیران واحدها با ریاست محترم دانشگاه در راستای اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری مالی

دومین جلسه نمایندگان واحدهای تابعه دانشگاه به منظور جلب مشارکت حداکثری مدیران و کارشناسان اداری مالی با حضور رئیس محترم دانشگاه در روز سه شنبه 14/5/93 در دفتر ریاست برگزار گردید.در این جلسه بعد از گزارش دبیر محترم همایش و نمایندگان واحدها، جناب آقای دکتر ربیعی با تاکید بر اعطای مشوق به نویسندگان مسئول مقالات، از مدیران واحدها خواستند که تسهیلات لازم در اختیار نویسندگان قرار دهند و از دبیرخانه همایش هم خواستند که مهلت ارسال مقالات تا پایان وقت سه شنبه تمدید گردد.