فهرست

سفر یکروزه معاون توسعه وزارت بهداشت به بابل و افتتاح نمایشگاه دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل

معاون توسعه وزارت بهداشت در سفر یکروزه به بابل از پروژه های در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید بعمل آورده و نمایشگاه دائمی فرهنگی این دانشگاه را افتتاح نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت در حاشیه افتتاح نمایشگاه دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاه های مهم در حوزه علم و دانش افزایی می باشد و در بحث توسعه زیر ساخت، بحث آموزشی، حوزه دانشجویی و درمان، اقدامات مثبتی در حال انجام است که از سوی وزارت نیز حمایت های موردنیاز انجام خواهد شد.
دکتر رحیمی اذعان داشت: توجه به حوزه فرهنگ و دانشجو امر مهمی بوده که امروز با افتتاح نمایشگاه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل گام مثبتی در این حوزه برداشته شد.
وی با اشاره به اینکه رویکرد وزارت بهداشت تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام می باشد، گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم، پروژه های نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل جان دوباره ای گرفتند. مراحل ساخت ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی، ساختمان جدید مرکز ناباروری فاطمه الزهرا(س)، بیمارستان نوین 120 تخت‌خوابی کودکان امیرکلا، مرکز جامع دیالیز 100 تختخوابی، ساختمان دانشکده طب سنتی، سالن ورزشی بانوان، فاز ۱ دانشکده پرستاری مامایی رامسر به پایان رسیده یا مراحل انتهای ساخت را می گذراند. پروژه ساخت بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی بابلسر نیز در حال پیشرفت می باشد.
صبح امروز دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت در سفر یکروزه به شهرستان بابل با همراهی دکترعلی کریمی نماینده شریف مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، آقای عزیززاده گرجی فرماندار بابل و مسئولان دفتر سردار سعادتی نماینده مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال ساخت دانشگاه بازدید نمودند و سالن نمایشگاه فرهنگی این دانشگاه را افتتاح نمودند.
همچنین معاون توسعه وزارت بهداشت با همراهی دکتر باقرزاده نماینده شریف مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی و معاونین درمان و توسعه دانشگاه علوم پزشکی بابل، از بیمارستان در حال ساخت شهید رجایی بازدید نمودند.