اطلاعیه شماره 9 اعلام نتایج آزمون استخدامی سال 1399 دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه های قبلی این دانشگاه، به آگاهی داوطلبان رشته های  شغلی کارشناس تحلیل گر سیستم و کارشناس شبکه  بشرح ذیل می رساند؛

باستناد دستورالعمل 2070/209/د مورخ 1400/3/17 اداره کل منابع انسانی وزارت متبوع، می بایست جهت انجام مصاحبه علمی، افراد بشرح ذیل راس ساعت 8 صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/3/19 در دانشگاه علوم پزشکی سمنان (مرکز آزمون الکترونیک)حضور داشته باشند.

کارشناس تحلیل گر سیستم
1- الهام عسکری فیروزجایی
2- شریفه ولی پناه کوتنایی

3- سید سجاد هادیان امیری

کارشناس شبکه
1- زهرا قلی زاده
2- سید حسین رمضان زاده مقری
3- مهدی سعادتی

الف) تاریخ برگزاری مصاحبه: چهارشنبه 19 خرداد ماه 1400 (راس ساعت 8 صبح)

ب) مکان مصاحبه : سمنان- دانشگاه علوم پزشکی

*جهت دریافت تصویر دستورالعمل فوق الذکر درخصوص سرفصل سوالات مصاحبه هر رشته شغلی و مقررات وشرایط حضور در محل مصاحبه جهت  اطلاع داوطلبان فوق  اینجا کلیک کنید.

*جهت آگاهی کامل ازمحل وزمان و نحوه مصاحبه به سایت دانشگاه علوم پزشکی سمنان به آدرس https://semums.ac.ir مراجعه و اطلاعیه آن دانشگاه را نیز مطالعه نمائید.