اطلاعیه شماره 3 اعلام نتایج آزمون استخدامی سال 1399 دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24 مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه دوم منتشر شده مورخ 1400/1/1 به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی (افرادی که در کارنامه ایشان در قسمت وضعیت داوطلب، عبارت: «« شما برای طی مرحله  بررسی مدارک معرفی می شوید»» قید گردیده است) می رساند؛ جهت احراز صحت اطلاعات خود اظهاری درج شده در فرم ثبت نام نسبت به بارگذاری مستندات مورد نیاز  از طریق سامانه ای که به همین منظور تهیه گردیده است  از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/1/4 حداکثر لغایت تاساعت 24 روز جمعه مورخ 1400/1/13 به آدرس exam.mubabol.ac.ir اقدام نمایند:

تذکرات مهم:

• مشمولین محترم می بایست ابتدا مفاد اطلاعیه دوم را با دقت مطالعه نموده و سپس نسبت به ورود به سامانه و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.
  • مجددا تاکید می گردد به دلیل محدودیت های موجود برای مقابله با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس، ارائه مستندات مورد نیاز صرفا به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه فوق امکان پذیر می باشد. فلذا از مراجعه حضوری به این دانشگاه جدا خودداری گردد.
  • مشمولین محترم پس از ورود اولیه به سامانه فوق، تذکرات مهم درج شده درخصوص نحوه پیش نمایش و بارگذاری مستندات و ... را به دقت مطالعه فرمایند.
  • ثبت نهایی مستندات به منزله پایان فرآیند بارگذاری بوده و بدیهی است پس از کلیک بر روی گزینه مذکور امکان افزودن مدارک جدید وجود نخواهد داشت، فلذا افراد می بایست قبل از تائید نهایی از صحت و تکمیل بودن کلیه مستندات مورد نیاز اطمینان حاصل نمایند.
  • ضمنا  شماره تلفن  32194721-011 در ساعت اداری آماده پاسخگویی به سئوالات واجدین شرایط می باشد.
  • مسئولیت صحت مستندات بارگذاری شده صرفا بر عهده خود داوطلب می باشد.
  • هرگونه اطلاع رسانی از طریق همین سایت در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت .